Teskesdurp
Teskesdurp
Teskesdurp

Thuisknutselfestijn

Vele winkels en ook de scholen zijn gesloten. Daardoor kan het traditionele winkelknutselfestijn, waarbij de klassen van de lagere school een knutselwerk maken die ze in een winkel in Teskesdurp aan het publiek laten zien, dit jaar niet doorgaan in die vorm.
 
Maar…… we zijn niet voor één gat te vangen. Voor alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool organiseren we het Teskesdurper Thuis Knutsel Festijn.
 
Als jonge Teskesdurper maak je zelf een mooie versiering en hang je die thuis voor het raam. Om je op weg te helpen kun je bij supermarkt Boons in Kerkdriel een knutselpakket ophalen. Maar je mag het ook helemaal zelf maken. Hoe carnavalesker, hoe beter!
 
Je kunt ook leuke prijzen verdienen. Wat moet je doen?
 
Via onze website (www.teskesdurp.nl) meldt je je aan als deelnemer. Iedere deelnemer verdient sowieso een aandenken. Maar er is nog meer te winnen!! Daarom komt er op zaterdag 13 februari een jury langs om de knutselcreaties te beoordelen.
 
Op zondag 14 februari gaan leden van de Jeugdraad van 11 en de Teskesdurperroad bij alle deelnemers om de prijzen uit te reiken. Wie weet win je wel een prijs. En wie weet staat de Prins van Teskesdurp wel bij jou aan de deur op de prijs uit te reiken!!
 
Veel plezier met knutselen!!
 
Fijne carnaval en 3x Alaaf

Inschrijven Teskesdurper Thuis Knutsel Festijn:
 
Voor alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool organiseren we het Teskesdurper Thuis Knutsel Festijn. Om mee te doen voor de prijzen en om het aandenken te verdienen, moet iedere deelnemer  zich inschrijven. Ook als je op hetzelfde adres woont!
 
 

© Copyright 2021 Teskesdurp.nl - Sitemap