Teskesdurp
Teskesdurp
Teskesdurp

Kinderoptocht

Zaterdag 26 februari 2022
 
Op zaterdag 26 februari 2022 is de Teskesdurper Kinderoptocht
Een optocht speciaal voor de kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Helaas kon dit vorig jaar door corona niet plaatsvinden, maar dit jaar gaat dat wel lukken. Sterker nog: de kinderoptocht is goed voor de gezondheid, even lekker de beentjes strekkenl!!  

De Teskesdurper kinder optocht gaat dit jaar op zaterdag 26 februari 2022 om 13.00u van start. We verzamelen vanaf 12.30u op het Mgr Zwijsenplein. De prijsuitreiking is in cafe het Luchtschip rond de tijd van 15.30u.
  
Welke route lopen we??
De kinderoptocht lijkt sterk op de route die Sinterklaas onlangs heeft afgelegd. Niet te lang, zodat de kleinste kinderen ook mee kunnen doen!. De optocht start op het plein en gaat langs de Apotheek, dan om woonzorgcentrum de Leyensteijn heen en weer terug naar het plein. Je weet nooit wat je onderweg tegenkomt, spannend!!

Doe mee met je vriendjes en vriendinnetjes
Een optocht speciaal voor kinderen, dat wil je niet missen toch?? Vraag aan papa en mama of je mee mag doen. Je mag lopen, maar je mag ook een skelter meenemen, of een mooie bolderkar. Pak maar uit!! Knutsel wat moois in elkaar, maar vooral meedoen is het leukste dat er is. De optocht vindt plaats tijdens carnaval, dus het zou logisch zijn als je een carnavals pekske aan trekt!
 
         
 
    


Veel plezier alvast met het bedenken, knutselen en bouwen en tot ziens in Teskesdurp!!

Zie hier het reglement van de Kinderoptocht

Schrijf je nu in voor de optocht:
 
Inschrijven voor de kinderoptocht
© Copyright 2022 Teskesdurp.nl - Sitemap