Teskesdurp
Teskesdurp
Teskesdurp

Kinderoptocht

Maandag 4 maart 2019
 
Wil jij ook meedoen met de kinderoptocht?
 
Na het succes van vorig jaar, is er dit jaar opnieuw een kinderoptocht.  Daar wil jij toch ook aan meedoen met al je vriendjes en vriendinnetjes?  Het mag zelfs zonder je ouders.

Op maandag 4 maart 2019 is de tweede Teskesdurper Kinderoptocht
Na een geweldige 1e kinderoptocht vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw de kinderoptocht, ook weer voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Als je mee wilt doen dan moet je op tijd beginnen met het maken van een (bolder)kar, het versieren van jouw skelter of bedenken van leuke outfits voor een loopgroep. Bouwen, knutselen, meedoen en plezier maken is het leukste dat er is. Na de optocht is er natuurlijk een prijs voor alle deelnemers die hun best hebben gedaan op hun creaties. De prijsuitreiking van de Teskerdurper Kinderoptocht is op maandagmiddag 17.11 uur 4 maart.    

Is het dezelfde route als de optocht van zondag??
De kinderoptocht is een stukje korter, want de beentjes zijn ook een stukje korter. En de route is ook wat anders dan de grote Teskesdurperoptocht op zondag. De kinderoptocht gaat langs woonzorgcentrum de Leyensteijn. De optocht start op maandagmiddag 4 maart om 12.30u vanaf het Mgr Zwijsenplein. We verzamelen vooraf bij café Babbels. De teskesdurperroad deelt vanaf dit punt ook de startnummer uit. Dit is de route:

Doe mee met je vriendjes en vriendinnetjes
Een carnavalsoptocht speciaal voor kinderen, dat wil je niet missen toch?? Vraag aan papa en mama of je mee mag doen. Veel plezier alvast met het bedenken, knutselen en bouwen en tot ziens in Teskesdurp!!

 
         
 
        

Geen bolderkar?? Wij helpen je op weg!
Niet iedereen heeft een bolderkar thuis staan om te versieren, dat snappen we. Daarom bieden we een bolderkar aan die je kunt lenen tegen een borg van €25,-. Als je de bolderkar na de carnaval weer inlevert dan krijg je die centjes weer terug. Je mag de bolderkar ook bewaren voor de optocht van volgend jaar, maar dan houden wij de borg. Zeg maar tegen papa of mama dat ze ons hiervoor kunnen mailen op kindercarnaval@teskesdurp.nl

Zie hier het reglement van de Kinderoptocht

Schrijf je nu in voor de Kinderoptocht:
 
Inschrijven voor de kinderoptocht
© Copyright 2019 Teskesdurp.nl - Sitemap