Kinderoptocht

Op maandag 12 februari 2024 is de Teskesdurper Kinderoptocht met na afloop het Kidz-pleinfeest!!

Een optocht speciaal voor de kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Het reglement voor de kinderoptocht is versoepeld. De organisatie staat, in overleg, gemotoriseerde voertuigen en muziekinstallaties toe vanaf dit jaar. Dit geeft meer mogelijkheden om uit te pakken! Ook nieuw dit jaar is het pleinfeest voor de deelnemende kidz!

De Teskesdurper kinder optocht gaat dit jaar op maandag 12 februari 2024 om 13.00u van start. Het startnummer is vanaf 11.30u af te halen in de Teskesdurper Feesttent, dat is ook de startlocatie van de optocht.


Om 13.00u start de optocht langs de vertrouwde route (rondje om de Leijensteijn). De Jeugdraad en dansmariekes zullen voorop rijden met hun raadskar. De optocht finisht op het plein, bij het terras van de Teskesdurper feesttent. Op het plein start dan de eerste editie van het Kids-pleinfeest 2024!

Heb je nu al zin? Schrijf je dan in, en zorg dat jouw ouders samen met je groepje gaat bouwen zodat je mee kunt doen aan de optocht! Heb je vragen over de organisatie? Mail dan naar kindercarnaval@teskesdurp.nl

Veel plezier alvast met het bedenken, knutselen en bouwen en tot ziens in Teskesdurp!!

Zie hier het reglement van de Kinderoptocht

Aanmelden